Pandekagehus

image

Pandekagehuset åbnede første gang den 5. april 2012.  Rammerne er i et gammelt lavloftet hus fra 1860. Vi vægter en afslappet og uhøjtidelig atmosfære meget højt. Her finder du Madam Blå og gamle billeder på væggene fra en svunden tid.

Vi forsøger at bevare den hyggelige atmosfære, selvom vi ofte har travlt. Pandekagehuset afholder ikke fester og større selskaber.

Bestil bord, klik her!

DSC_1049

Vi har åbent i sommerhalvåret, fra påske til ca. 20. oktober. Lavsæson – begrænsede åbningstider, i skolernes sommerferie alle dage. Se vores åbningstider her på hjemmesiden. Vores telefon er åben daglig i sommerhalvåret mellem kl. 9 og 11, men du kan benytte vores online bordbestilling døgnet rundt.

Med inspiration fra de franske crepes tilbyder vi kun pandekager, både med lækkert kødfyld/salat og selvfølgelig klassiske dessertpandekager med sukker eller is og chokoladesovs. Flere har fortalt os at de er ret sikre på at det er Danmarks største pandekager, og vi tror faktisk de har ret. Vores pandekager er lavet med hvedemel, og er altid helt friskbagte ved servering.  Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde glutenfrie pandekager.

DSC_0461

Her kan du holde en lille pause fra hverdagens gøremål, i vores skønne omgivelser.

DSC_0319

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

af15f35f64ac77065911ebfb42c0ced2