Hvem er vi

Vi overtog Genner Hoel den 1.1.2012

Vores tanke da vi så stedet første gang var, at de gamle bygninger passede helt perfekt til et hyggeligt pandekagehus.  Vi tog det helt store spring, opsagde et af vores faste jobs, købte stedet og vores drøm blev dermed til virkelighed. Vi flyttede vores familie fra Midtjylland til Sønderjylland, for at skabe noget sammen, skabe det som siden marts 2017 har været fuldtidsbeskæftigelse for os begge, samt fritidsjob for vores 3 børn. Derudover har vi i sommerhalvåret ansat en masse skønne unge mennesker. Vi har igennem årene fået flere og flere gæster for hver sæson der går, og er meget taknemmelige for at folk aldrig nogensinde bliver trætte af at spise lige netop vores pandekager. Konceptet er stadig nøjagtig som vi skabte det i efteråret 2011 i vores bryggers i midtjylland, inden vi flyttede hertil, og kun med ganske få justeringer undervejs.

Vi faldt hurtigt til i Sønderjylland, og nyder nu rigtig meget vores liv her. Vi elsker at have folk omkring os og have travlt, og samtidig nyder vi også roen i vinterhalvåret, hvor vi har valgt at holde helt lukket på Genner Hoel.

Vi elsker at sætte nye ting i gang, og åbnede den 13. juni 2015  sønderjyllands første, og måske endda Danmarks smukkest beliggende klatrepark – HighPark Sønderjylland. Parken udvidede vi med en ekstra bane i 2018.

Den 13. juli 2019, åbnede vi vores fantastiske adventuregolfbane.

Den 3. juli 2020, indviede vi vores nyeste overnatningsmulighed “Reden”

Se mere på www.highpark.dk og www.golfpark.dk

DSC_0453

Vi glæder os til at hilse på jer.

Med venlig hilsen og på gensyn

Tine og Poul Eriksen