Covid-19

2020 er på alle måder et anderledes år, vi skal for at undgå smittespredning passe ekstra meget på os selv og hinanden. Vi ønsker ikke at nogen bliver smittet i pandekagehuset, og vi ønsker naturligvis heller ikke selv at blive syge.

I forbindelse med corona krisen, har vi følgende retningslinjer, som er baseret på myndighedernes regler for genåbning af restauranter, og tilføjet vores egne.

Hvis du er syg, og har symptomer der kunne minde om corona beder vi dig blive hjemme.

Vi har håndsprit til rådighed flere steder i pandekagehuset, alle bedes afspritte deres hænder inden de kommer ind.

Ved ankomst, så beder vi om at det kun er en person fra dit selskab der i første omgang kommer indenfor, så “tjekker” vi jer ind, og vi henviser jer derefter til jeres bord.

I bestiller ved bordet, vi har lavet engangsmenukort, samt laminerede menukort, som vi tørrer af når vi rydder af efter jeres besøg.

Vi rengør bordet, og stolerygge efter besøget.

Vi afspritter jævnligt håndtag, toiletter, armaturer og andre berøringsflader.

Hav en god hygiejne efter evt. toiletbesøg, husk derfor altid grundig håndvask.

Når i skal betale, modtager vi kun en samlet betaling for hele bordet, og vi beder om at det kun er en person der kommer til disken for at betale. Vi modtager alle betalingsformer, men foretrækker kortbetaling.

Vi henstiller til at man ikke bevæger sig for meget rundt når man er på besøg hos os, men bliver så vidt muligt siddende ved bordet under hele besøget. Det gælder også for børn, at de ikke frit kan bevæge sig rundt i pandekagehuset.

Vi modtager ikke selskaber større end 10 personer. Et selskab bør kun bestå af personer der har tæt kontakt i forvejen, eller ses på tilsvarende vis. Vi kan godt have flere selskaber i huset, kravet er at der skal være min. 1 meter mellem hvert selskab.

Lokalerne er opmålt, da kravet er at vi skal have 2 kvadratmeter pr. gæst, det betyder at vi i vores lokaler maximalt kan have 64 gæster på en gang, vi har fjernet overflødige borde og stole, så vi sikrer at vi ikke på noget tidspunkt kommer over dette antal, husk derfor også at reservere til børn der sidder i højstol, da de tæller med i det samlede antal, vi bytter blot deres stol når i ankommer. Borde indenfor kan reserveres online, eller i vores telefontid mellem 9 og 11.

Vi har stillet bordene på vores udendørs servering, så vi kan overholde reglerne omkring afstand på 1 meter mellem forskelige selskaber. Det er ikke tilladt at flytte med bordene, hverken inde i pandekagehuset eller på vores udeservering. Udendørs borde kan ikke reserveres på forhånd. Vi har pr. 2020 indført rygeforbud på vores udeservering.

Vores køkken og serveringspersonale overholder de regler der normalt er gældende for fødevarevirksomheder, herunder ift. hygiejne.

Velkommen i Pandekagehuset