Covid-19

Vi lever i denne coronatid på alle måder en anderledes tilværelse end vi er vant til. Vi skal for at undgå smittespredning passe ekstra meget på os selv og hinanden. Vi ønsker ikke at nogen bliver smittet hos os, og vi ønsker naturligvis heller ikke selv at blive smittet.

Pr. 19/9.2020 er der indført krav om mundbind når du besøger en restaurant, du skal derfor bære mundbind ved ankomsten, og når du bevæger dig rundt i pandekagehuset. Du kan tage mundbindet af når du sidder på din plads.

Hvis du er syg, og har symptomer der kunne minde om corona beder vi dig blive hjemme.

Vi har håndsprit til rådighed flere steder i pandekagehuset. Alle bedes afspritte deres hænder inden de kommer ind.

Ved ankomst, så beder vi om at det kun er en person fra dit selskab der i første omgang kommer indenfor, så “tjekker” vi jer ind, og henviser jer derefter til jeres bord. Hvis i ikke har reserveret bord, har i mulighed for ved besøget at blive registreret i vores system, hvilket kan hjælpe hvis der er behov for det i forbindelse med evt. efterfølgende smitteopsporing.

I bestiller jeres mad ved bordet.

Vi afspritter jævnligt håndtag, toiletter, armaturer og andre berøringsflader.

Hav en god hygiejne, husk altid grundig håndvask, eller brug håndsprit.

Når i skal betale, modtager vi en samlet betaling for hele bordet, og vi beder om at det kun er en person der kommer til disken for at betale. Vi modtager alle betalingsformer, men foretrækker kortbetaling.

Vi henstiller til at man ikke bevæger sig for meget rundt når man er på besøg hos os, men bliver så vidt muligt siddende ved bordet under hele besøget. Det gælder naturligvis også for børn.

Vi modtager ikke selskaber større end 16 personer. Et selskab bør kun bestå af personer der har tæt kontakt i forvejen, eller ses på tilsvarende vis. Vi kan godt have flere selskaber i huset, kravet fra myndighederne er at der skal være min. 1 meter mellem hvert selskab.

Lokalerne er opmålt, da kravet er at vi skal have 2 kvadratmeter pr. gæst, det betyder at vi i vores lokaler maximalt kan have 76 gæster på samme tid. Husk at reservere til alle der kommer. Vores borde indenfor kan reserveres online, eller i vores telefontid mellem 9 og 11.

Vi har stillet bordene på vores udendørs servering, så vi kan overholde reglerne omkring afstand på 1 meter mellem forskelige selskaber. Det er ikke tilladt at flytte med bordene, hverken inde i pandekagehuset eller på vores udeservering. Udendørs borde kan ikke reserveres på forhånd. Vi har indført rygeforbud på vores udeservering.

Vores køkken og serveringspersonale overholder de regler der normalt er gældende for fødevarevirksomheder, herunder ift. hygiejne.

Velkommen i Pandekagehuset