Hytter

På pladsen findes 2 hytter til overnatning. Vi har åbent fra påske til efterårsferie

Hytte 2: Hyggelig hytte med i alt 5 sovepladser (2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng) Hytten består af et seperat soverum, hvor den ene dobbeltseng står. Derudover et rum, som rummer 3 sovepladser, spisebord med stole og tekøkken. Der er også en overdækket terrasse med et bord/bænk sæt, så man kan sidde udenfor og hygge sig, selv i regnvejr. Du kan finde bestik, tallerkener, bestik, kaffemaskine gryder m.m. samt dyner og puder i hytten. Medbring selv viskestykker klude og sengelinned. Hytten kan reserveres i forvejen for min. 2 nætter  (i uge 28, 29, 30, 31 og 32 minimum 4 nætter)

Ankomst er mulig efter kl. 14.00, afrejse senest kl. 10 

Hytte 4: Hytten kalder vi også for vores overnatningshytte. Her i hytten finder du 2 boksmadrasser, en sengelampe, et strømstik og en elradiator. Folk benytter oftest denne hytte som et dejligt og komfortabelt alternativ til en overnatning i telt – Du skal selv medbringe dyne/sovepose og lagen. Hytten er til max. 2 personer, og koster 250 kr. pr. nat. Hytten kan lejes i en enkelt nat. Dog ikke i ugerne 28, 29, 30, 31 og 32, hvor vi kun lejer hytten ud for min. 2 nætter.

Ankomst er mulig efter kl. 14.00, afrejse senest kl. 10.00

Der er ikke indlagt vand i hytterne, men kort afstand til toiletter/bad/campingkøkken.

Rengøring af hytten, påhviler lejer ved afrejse. Husk at medbringe hvad du skal bruge til dette. Vi kan være behjælpelige med rengøring mod en merpris på 250 kr. Husk at aftale det senest ved ankomst.

Ved spørgsmål, så ring gerne.

Booking foretrækkes via e-mail, på info@gennerhoel.dk

Campingpladsen har GRATIS WIFI