Hytter

På pladsen findes 2 hytter til overnatning. Vi har åbent fra påske til efterårsferie

Hytte 3: Lille campinghytte, med 4 sovepladser, 3 enkeltsenge og 1 overkøje. Hytten består af et rum, og koster 350 kr. pr. nat (bemærk hytten kan først lejes efter ca. 1. juli 2017)

Hytte 2: Nyistandsat hytte med i alt 5 sovepladser (2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng)Hytten består af et seperat soverum, hvor den ene dobbeltseng står. Derudover et rum, som rummer 3 sovepladser, spisebord med stole og thekøkken. Hytten er af væsentlig bedre standard end hytte 3, og koster 450 kr. pr. nat 

Hytterne har overdækket terrasse med havemøbler, der er mulighed for at låne en lille grill. Hytterne har service, bestik, gryder, kaffemaskine, køleskab.

Hytte 1

Hytte 3

Hytterne har ikke indlagt vand, men kort afstand til toiletter/bad/campingkøkken. 

Hytterne er udstyret med dyner og puder, men medbring selv sengelinned, håndklæder, viskestykker m.m.

Rengøring af hytten, påhviler lejer ved afrejse. Vi kan gøre det for dig for 200 kr. Husk at aftale det senest ved ankomst.

Ved spørgsmål, så ring gerne.

Hytte 2 og 3 kan kun reserveres for minimum 2 overnatninger. Ring på 74698927 for at høre om hytterne er ledige, eller send en e-mail på info@gennerhoel.dk – Du kan ankomme efter kl. 14, og afrejse senest kl. 11

Udover de 2 nævnte  hytter har vi en lille overnatningshytte som udelukkende består af 2 senge, hytten kan være et godt alternativ til en teltovernatning. Vi tager 200 kr. for denne hytte pr. nat, og gør opmærksom på at hytten ikke består af andet end 2 senge, elradiator, en sengelampe og et strømstik. Så trænger du bare til et sted at sove under tag, kan dette være et rigtig godt bud – medbring selv sovepose/dyne eller andet. Hytten kan lejes for en enkelt nat.

 

Campingpladsen har GRATIS WIFI