Camping

DSC_0132

Velkommen til vores lille utrolig hyggelige campingplads med 45 enheder. 

Vi ligger godt som transitplads hvis man er på vej sydover, og trænger til en enkelt overnatning eller to i Sønderjylland, men vi anbefaler også at du bliver længere, for området har utrolig meget at byde på.

Vi tilbyder ikke en masse aktiviteter, men tilbyder derimod en lille campingplads med fred og ro. Vi har ingen hække eller opdelte pladser, så det giver gode tilkørselsforhold til både små og større vogne. Pladsen tilbyder GRATIS WIFI. Pladsen er også velegnet til familietræf og venneture m.m. – her kan man jo evt. kombinere besøget med en tur i HighPark Sønderjylland, eller vores fine adventure minigolfbane. Et besøg i vores populære pandekagehus anbefaler vi på det højeste, så det må i endelig ikke snyde jer selv for.  Husk at tjekke pandekagehusets åbningstider, da vi i lavsæsonen har begrænsede åbningstider. Det er en god ide at reservere bord på forhånd.                                   DSC_0978

Tilkørselsforholdene til pladsen er gode, da pladsen ligger lige ved landevejen mellem Aabenraa og Haderslev. Fra motorvej E45 ligger Genner Hoel kun få minutter fra afkørsel 70 – Aabenraa Nord.

Ved ankomst til campingpladsen, er du velkommen til at køre ind på pladsen (benyt venstre indkørsel rundt om servicebygningen) og udse dig herefter en god plads. Derefter melder du din ankomst i pandekagehuset. Ankommer du udenfor vores åbningstid, så følg blot anvisningen du finder på døren. 

DSC_1048

DSC_0982

Håber i vil nyde jeres ophold på vores lille skønne campingplads, og snyd ikke jer selv for en tur i Pandekagehuset.  Husk at tjekke pandekagehusets åbningstider, da pandekagehuset i  lavsæsonen kun har åbent i weekenderne. Vi glæder os til at se jer på en af Danmarks mindste campingpladser, hvor vi har åbent fra påske og frem til ca. 1 oktober