Camping

DSC_0132

Campingpladsen er åben i perioden fra påske til efterårsferie.

Vi kan tilbyde en lille campingplads, som nok er en af Danmarks mindste, vi råder kun over 45 campingenheder, men har for det meste ledig kapacitet. Vi ligger godt som transitplads hvis man er på vej sydover, men vi elsker også når du bliver lidt længere. 

Vi tilbyder ikke en masse aktiviteter, men tilbyder derimod en lille campingplads med fred og ro. Vi har ingen hække eller opdelte pladser, så det giver gode tilkørselsforhold til både små og større vogne. Pladsen tilbyder GRATIS WIFI. Pladsen er også velegnet til familietræf m.m. – her kan man jo evt. kombinere besøget med en tur i HighPark Sønderjylland, hvor vi altid giver 10% rabat til vores overnattende gæster. Et besøg i pandekagehuset er også altid populært.                                                 DSC_0978

Tilkørselsforholdene til pladsen er gode, da pladsen ligger lige ved landevejen mellem Aabenraa og Haderslev. Fra motorvej E45 ligger Genner Hoel kun få minutter fra afkørsel 70 – Aabenraa Nord.

Ved ankomst til campingpladsen, skal man melde sig i pandekagehuset som også fungerer som reception. Har vi ikke åbent i pandekagehuset, så udse dig blot en god plads, og kontakt os.  Der vil findes et opslag i vinduet hvor der står hvordan du får fat i os. Pladsen er åben fra påske til og med lørdag i uge 42. I vinterperioden er pladsen kun åben for sæsonliggere.

DSC_1048

Vi har en fin servicebygning, her finder du også et helt nyt badeværelse, hvor der også er et pulsebord til de små.

DSC_0982

Håber i vil nyde jeres ophold på vores lille skønne campingplads, og snyd ikke jer selv for en tur i Pandekagehuset, eller vi laver jeres pandekager til jer som i kan tage med og nyde i campingvognen. Husk at tjekke pandekagehusets åbningstider, da pandekagehuset i  lavsæsonen kun har åbent i weekenderne. Vi glæder os til at se jer på en af Danmarks mindste campingpladser.