Bordbestilling


I samarbejde med easyTableBooking.dk

Pandekagehuset er vinterlukket og  åbner igen til påske 2018.

Vi anbefaler at du benytter vores online bordbestilling. Du bedes ankomme på det tidspunkt du har reserveret dit bord, da vi forsøger at planlægge vores reservationer efter køkkenkapaciteten.

Vil du gerne have personlig betjening kan du træffe os på tlf. 74698927 i vores telefontid som er mellem kl. 9 og 11 på åbningsdage.

Er i mere end 10 personer er du velkommen til at ringe i vores telefontid, eller evt. sende os en e-mail på info@gennerhoel.dk for at høre om vi har plads til jer på den ønskede dag.

Vi reserverer dagligt et vist antal pladser, og har de fleste dage ekstra plads til “walk in” gæster, der ikke har reserveret bord i forvejen. Dog anbefaler vi at man ikke kommer mellem kl. 17.30 og 19.15 uden at have reserveret bord, det er på det tidspunkt vores køkken oftest har allermest travlt.

Da vi serverer alle vores pandekager friskbagte, kan det på de mest travle tidspunkter give ventetid på maden. Ligesom når du laver pandekager derhjemme, så kan vi heller ikke lave dem i flere lag.

Der kan bestilles bord online indtil 45 dage før den ønskede dato, ring gerne for bordbestilling hvis det ligger længere ude i fremtiden.

Bemærk: vi reserverer ikke borde udendørs – men man må naturligvis gerne sætte sig udenfor hvis der er et ledigt bord, og vejret er til det.

OBS: Kan du ikke se bestillingsvælgeren herover, så tryk her!