Bordbestilling


I samarbejde med easyTableBooking.dk

Af hensyn til vores planlægning, kan du reservere  bord online indtil 2 timer før du skal bruge dit bord, hvis vi har mere ledig kapacitet.  Vil du gerne have personlig betjening , eller er i flere end 10 personer kan du ringe i vores daglige telefontid, som er mellem kl. 9 og 11 på tlf. nr. 74698927 – det anbefales at være ude nogle dage i forvejen.

Vi reserverer et vist antal pladser, og har langt de fleste dage ekstra plads til “walk in” gæster, der ikke har reserveret bord i forvejen. Dog anbefaler vi at man ikke kommer mellem kl. 17.30 og 19.30 uden at have reserveret bord, det er på det tidspunkt vores køkken oftest har allermest travlt. Vores køkken er ikke verdens største, og vi forsøger at planlægge efter køkken-kapaciteten. Da vi serverer alle vores pandekager friskbagte, kan det på de mest travle tidspunkter give ventetid på maden.

Der kan bestilles bord online 45 dage før den ønskede dato, ring gerne for bordbestilling hvis det ligger længere ude i fremtiden. Vi kan kontaktes på telefon for bordreservation mellem kl. 9 og 11.

Bemærk: vi reserverer ikke borde udendørs – men man må naturligvis gerne sætte sig udenfor hvis der er et ledigt bord, og vejret er til det.

OBS: Kan du ikke se bestillingsvælgeren herover, så tryk her!