Bordbestilling


I samarbejde med easyTableBooking.dk

Bemærk, vi reserverer ikke vores udenfor. Hvis vejret er godt, og der er et ledigt bord, er du selvfølgelig altid velkommen til at sætte dig ud. 

Vi foretrækker at du benytter vores online bordbestilling.

Du bedes ankomme på det tidspunkt du har reserveret dit bord, da vi forsøger at planlægge vores reservationer efter køkkenkapaciteten.

Vil du gerne have personlig betjening kan vi træffes i vores telefontid som er kl. 9 – 11 på vores åbningsdage.  Tlf. 74698927

Er i mere end 10 personer der vil reservere,  er du velkommen til at ringe i vores telefontid, eller sende os en e-mail på info@gennerhoel.dk for at høre om vi har plads til jer på den ønskede dag. Vi anbefaler at man er ude i god tid med sin reservation. Da vi har ret travlt de fleste af vores åbningsdage, og dermed et stort pres på vores køkken, så foretrækker vi grupper der er større end 10 personer senest kl. 17.00

Vi reserverer dagligt et vist antal pladser, og har ofte plads til “walk in” gæster, der ikke har reserveret et bord i forvejen, men vi kan naturligvis ikke garantere der er plads hvis du ikke har reserveret. Vi har oftest mest travlt til aften, og derfor anbefaler vi at du ikke kommer mellem 17.15 og 19.15 uden reservation.

Da vi serverer alle vores pandekager friskbagte, kan det på de mest travle tidspunkter give ventetid på maden. Ligesom når du laver pandekager derhjemme, kan vi heller ikke lave dem i flere lag. Men vi garanterer at vi altid gør det så godt og hurtigt vi overhovedet kan.

Der kan bestilles bord online indtil 45 dage før den ønskede dato, ring i vores telefontid, som er kl. 9 – 11 på vores åbningsdage, eller send os en e-mail for bordbestilling hvis det ligger længere ude i fremtiden.

OBS: Kan du ikke se bestillingsvælgeren herover, så tryk her!