Bordbestilling


I samarbejde med easyTableBooking.dk

Vi anbefaler at du benytter vores online bordbestilling. Du bedes ankomme på det tidspunkt du har reserveret dit bord, da vi forsøger at planlægge vores reservationer efter køkkenkapaciteten.

Vil du gerne have personlig betjening kan vi træffes i vores telefontid som er kl. 9 – 11 på åbningsdage.  Tlf. 74698927

Er i mere end 10 personer,  er du velkommen til at ringe i vores telefontid, eller sende os en e-mail på info@gennerhoel.dk for at høre om vi har plads til jer på den ønskede dag.

Vi reserverer dagligt et vist antal pladser, og har de fleste dage plads til “walk in” gæster, der ikke har reserveret et bord i forvejen. Vi kan naturligvis ikke garantere der er plads hvis du ikke har reserveret. Vi anbefaler at man ikke kommer mellem kl. 17.30 og 19.15 uden bord-reservation.

Da vi serverer alle vores pandekager friskbagte, kan det på de mest travle tidspunkter give ventetid på maden. Ligesom når du laver pandekager derhjemme, så kan vi heller ikke lave dem i flere lag.

Der kan bestilles bord online indtil 45 dage før den ønskede dato, ring eller send os en e-mail for bordbestilling hvis det ligger længere ude i fremtiden.

Bemærk: vi reserverer ikke borde udendørs – men man må naturligvis gerne sætte sig udenfor hvis der er et ledigt bord, og vejret er til det.

OBS: Kan du ikke se bestillingsvælgeren herover, så tryk her!